Subscribe Us

Yeni Haberler
recent

Dünyanın En Gereksiz 7 Farklı İnternet Sitesi

Dünyanın En Gereksiz 7 Farklı İnternet Sitesi

En gereksiz 7 internet sitesine bakıyoruz. İçlerinde cidden gereksiz siteler de olsa da bazılarında stres atma şansı var...

1. Sell me Something Weird or Confusing

Sell me Something Weird or Confusing
Site isminin Türkçe Karşılığı; Bana tuhaf ya da şaşırtıcı bir şey sat.
Site linki;

İsminden de anlayacağınız şekilde, sitede butona bastığınız anda Amazon üzerinden size saçma bir şey satmaya çalışıyor, kedi maması olabilir, gözlük olabilir, A4 sayfa oalbilir.

2. Ducks are the Best

Ducks are the Best
Site isminin Türkçe karşılığı: Ördekler en iyisi
Site linki; 

Siteye girdiğinizde sizi karşılayan 3 şey var, sürekli renk değiştiren bir arkaplan, kafa bozucu birmüzik ve tabi ki ördek imleç. Sitede imleçi oynattığınız her yer ördekle doluyor, bütün mevzu bu.

3. Sanger

Sanger
Site isminin Türkçe karşılığı (Norveççe): Şarkıcı
Site linki; 

Eminim geçmiş tarihte MSN kullanmış birisi iseniz bu görüntüyü biliyorsunuzdur, MSN'den sık sık gönderilirdi, siteye girdiğinizde ekranınızı temizleyen bir köpekle baş başa kalıyorsunuz. 

4. Cat-Bounce

Cat-Bounce
Site isminin Türkçe karşılığı: Zıplayan kedi
Site linki; 

5 farklı şekilde imajımızı istediğimiz yere hareket ettiriyoruz ve hareket ettirdiğimiz yerde ki imajlar yani kedi imajlar zıplamaya başlıyor.

5. Taghua

Taghua
Site linki; 

Butona bastığınız anda yeni bir ağaç ortaya çıkıyor, ve her seferinde bir birinden farklı ağaçlar oluşuyor, gereksiz olduğu kadar keyifli de diyebilirim.

6. Koalos to the Max

Koalos to the Max
Site isminin Türkçe karşılığı; Koalaya ulaşmak
Site linki; 

Siteye ilk girdiğinizde 4 adet yuvarlak ile karşılaşıyorsunuz bu yuvarlakların üzerine fare imleci her geldiğinde yuvarlaklar bölünüyor, bütün yuvarlakları bölmeyi başardığınızda bir koala silüetine ulaşıyorsunuz.

7. Random Colour

Random Colour
Site isminin Türkçe karşılığı; Rastgele renk
Site linki; 

Tamamen gereksizlikte çağ atlamış bir site, sayfayı her yenilediğinizde farklı bir renk ile karşılaşıyorsunuz, uğurlu renginizi seçmek için güzel bir yöntem olabilir.
Hd Merve

Hd Merve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.