Subscribe Us

Yeni Haberler
recent

Turkcell Bedava Paketler


Kurtar Muslera  Oyununu Oyna 2 GB'ı Kap !

Sadece GNC üyelerinin faydalanabileceği bu kampanyaya katılmak için :
Öncelikle GNC uygulamasını Google playden indirin ve giriş yapın . 


Seçeneklerden Fırsatlarım bölümüne gelin .
"Fileleri Havalandır , 2 GB'ı Kap ! " yazısını bulup girin ve detaylara basın  Muslera oyununu oynayıp Muslera'ya gol atınca hattıza 2 GB yüklenecektir .



"İlk Duyan Siz Olun Kampanyası" İle Haftalık 1GB Bedava İnternet Kazanın"
ETK IZIN yazıp 2200’a ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılıp, Turkcell aboneliklerinin sona ermesinden sonra da reddetme haklarını kullanıncaya kadar Turkcell ürün, hizmet ve kampanyaları ile ilgili Turkcell’den bilgi almaya izin vermeleri durumunda Haftalık 1 GB İnternetPaketi hediye edilecektir.

 ''Bip'' İle Her Gün Mesaj Gönderin 1GB Bedava İnternet Kazanın!
Bip uygulaması turkcellin çıkarttıgı whatsapp tarzı mesajlaşma uygulaması. Turkcell’in en çok kullanılan uygulaması olan Bip ile 5 gün boyunca hergün arkadaşlarınıza 10 mesaj göndererek 1GB bedava internet kazanabilirsiniz. Bunun İçin telefonunuzun uygulama mağazasından BİP MESSENGER uygulamasını indirip 5 gün boyunca günde en az 10 mesaj, toplamda 50 mesaj göndermiş olmanız gerekiyor.Daha sonra Turkcell 1gb hediyenizi size yollayacaktır.


 Bip Messenger İle Grup Sohbeti Kur 1GB İnternet Kazan!

Yine Turkcellin BİP İle Sunduğu Bedava İnternet Kampanyasından Bahsedelim.. Bunun İçin telefonunuzun uygulama mağazasından BİP MESSENGER uygulamasını indirin ve açın telefon numaranızla giriş yaptıktan sonra bir grup sohbeti açın ve 2 arkadaşınızı bu sohbete ekleyin ve gruba bir mesaj yazın.Böylelikle 1Hafta geçerli 1GB İnternet paketinin sahibi olacaksınız.
  Turkcell Gollercepte 500MB Bedava İnternet Kazanın!
Turkcell Gollercepte ile takımınızın haberlerinden haberdar olur aynı zamanda 500MB Goller Cepte bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell GollerCepte uygulamasını Google Play’den ve ya App Store’dan ücretsiz olarak indirin ve uygulamayı açın.gerekiyorsa Facebook hesabınız ile giriş yapın ve ardından sol üst köşedeki menü işaretinden ayarlar kısmına gidip buradan abonelikler kısmından telefon numaranızı eklemeniz durumunda Goller Cepte uygulamasında günlük 500MB bedava internet kazanabilirsiniz.
Aynı Zamanda uygulama içinden arkadaşlarınızıda uygulamayı indirmeye davet ederseniz her davet için ek 500mb kazanacaksınız. :)

 Bip Messenger'a 5 Arkadaşını Getir,1GB Aylık İnternet Kazan!
Arkadaşlarına Bip Messenger üzerinden ücretsiz SMS at ve Bip Messenger uygulamasından haberdar et. 5 arkadaşın Bip Messenger kullanmaya başladıgında 1 aylık 1GB bedava internet kazan.Uyanıklık edip aileden kişilere yaparak bu sayıyı azaltabilirsiniz :)
Hd Merve

Hd Merve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.