Subscribe Us

Yeni Haberler
recent

WhatsApp’ta Artık Atılan Mesaj Geri Alınabilecek !

WhatsApp, geçtiğimiz günlerde sıkça gündeme gelen gönderilen mesajı silme ve konum takip özelliklerini beta sürümünde kullanıma sundu. 

 WhatsApp'ta Artık Atılan Mesaj Geri Alınabilecek Artık Mesajları Geri Alabileceğiz. Uzun bir süredir kullanıcıların beklediği özellik olan gönderilen mesajı silme ve düzeltme özelliği sonunda WhatsApp beta sürümüne geldi. 

Artık mesajı yanlış kişiye gönderme veya da doğru kişiye attığımız ama sonradan vazgeçtiğimiz mesajları geri alabileceğiz. Bu özelliği ilk başta kullanmaya başlayan uygulama Instagram olmuştu. Konumunu Takip Edebileceğiz. 

 WhatsApp’ın bizlere sunduğu diğer bir özellik ise Canlı Konum İzleme olarak adlandırdığı özellik. Eğer karşınızda ki kişi izin verirse uygulama üzerinden konumunu canlı olarak takip edebiliyorsunuz. ( Galiba artık aşkım neredesin soruları son bulacak gibi gözüküyor )

Öte yandan WhatsApp’ın iOS ve Android beta sürümünde yer alan bu özelliklerin ne zaman son kullanıcıya sunulacağı bilinmiyor. Android için WhatsAppBeta kullanıcı olmak istiyorsanız buraya tıklayın.
Hd Merve

Hd Merve

1 yorum:

  1. Henüz beta aşamasında olduğu için kullanıcılar ulaşamıyor. Özellik gelicekmi veya ne zaman gelicek henüz bilinmiyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.