Subscribe Us

Yeni Haberler
recent

İnternetten Para Kazan !! Çiftlik.im ile Para Kazan








Merhaba arkadarşlar internetten para kazandıran oyunlar serimizde bu kez Çiftlik.im isimli oyunu anlatacağım. bu oyunu oynayarak para kazanabilirsiniz.


Son dönemlerde oldukça artan çiftçilik oyunlarından birisi olan Çiftlikim oyunu diğer çiftlik oyunlarından biraz farklı. Farklı yanı şu ki, diğer çiftlik oyunlarının aksine kazandığınız süt, yumurta vb. şeyler satmak için sürekli siteye girip kazandıklarınızı satmakla uğraşırsınız; fakat Çiftlikim oyununda günde 1 defa girip kazandıklarınızı satmanız yeterlidir. Yani diğer oyunlara göre daha rahat oynanışı var.

Oyundan kabaca bahsettik, şimdi gelelim anlatmaya. 


Çiftlikim nedir ? nasıl oynanır ? ve ne kadar kazandırır ?







Oyunun nasıl oynandığından bahsetmek gerekirse, oyunda 4 ayrı tavuk ve 1 de inek mevcut. Bu hayvanlar bize para kazandıracak yumurta ve süt üretiyor. Üretilen sütü ve yumurtayı da satarak para kazanıyoruz. Oyunun temel mantığı bu arkadaşlar fakat yeni oynamaya başlayanlar için daha detaylı anlatalım. 

Çiftlik.im oyununa kayıt olduktan sonra oyun size 30 günlüğüne bedavadan 15 TL değerindeki tavuğu hediye veriyor. ( Hediye tavuğu almak için 
BURADAN üye olun ) Bu tavuk bize günlük 1 yumurta üretiyor. Bu üretilen yumurtayı kümese girip tavuğun üzerine 1 defa tıklayarak topluyorsunuz ve yumurta hesabınıza geçiyor. 1 Yumurtanın bize kazandırdığı ise 0.70 kuruş. Yani sadece günde girip kazandığımız yumurtayı satarak 0.70 kuruş kazanacağız.




Yukarıda gördüğünüz tutarlar siteye yaptığım yatırımdır. 500 Tl yatırım yaptım 500 liraya %25 bonus verdiler ve toplam yatırımım 500 lira iken 625 tl olarak hesabıma geçti.500 liralık hayvan aldım ve günlük gelirim şuan 50 -70 Tl arasında değişiyor.Üyeliğim Altın üyeliktir 60tl ödeyerek altın üyelik aldım


 

Sahip olduğum tavuklar

1 adetde ineğim bulunmakta 


Çiftlikim ne kadar kazandırır ?


Eğer standart üye iseniz 1 yumurta size günlük 0,70 Tl ₺ kazandırır.

Standart tavuk fiyatı 15Tl dir. İlk üye olduğunuzda 1 adet hediye tavuk alırsınız ve günlük 0.70tl kazandırır 
siteye 15tl yatırım yaparak bu tavukdan bir tane daha alabilirsiniz. Standart tavuk 1 ay'da 21 tl kazandırır sizde 2 adet tavuk olacağı için 21+21 = 42Tl kazanırsınız. 

42 Liradan yatırdığınız 15 Lirayı çıkarsanız 27 Tl Kâr yapmış olursunuz. Unutmayın her bir standart tavuk aylık 21 tl kazandırır.

Bronz tavuğunuz varsa her gün 1 bronz yumurta üretir ve her bronz yumurta size 1.00 Tl ₺ para kazandırır.

Bronz tavuğun Fiyatı : 20 Tl
Aylık kazancı : 30tl

Gümüş tavuğunuz varsa her gün 1 gümüş yumurta üretirsiniz ve her gümüş yumurta size 1.25 Tl ₺ para kazandırır.

Gümüş tavuğun Fiyatı : 25 Tl
Aylık kazancı : 37.5 Tl

Altın tavuğunuz varsa her gün 1 altın yumurta üretirsiniz ve her altın yumurta size 1.50 Tl ₺ para kazandırır. 

Altın tavuğun Fiyatı : 30Tl
Aylık Kazancı : 45 Tl

Ayrıca altın üye iseniz inekte alabilir ve inekten süt sağlabilirsiniz. 1 inekten günde 1 ile 3 şişe süt çıkmakta. Bu tamamen şansa bağlıdır. 1 şişe sütün size kazandırdığı ise 9.50 Tl ₺ dir.

İnek Fiyatı : 120 Tl
Aylık Kazanç : Ayda en az 285 Tl , En fazla 855Tl kazandırır.



ÖNEMLİ !!!


Ayrıca bilmemiz gereken bir şey daha var. Para kazandıran çiftlik oyunlarını bilenler için söylüyorum. Bazı çiftlik oyunlarında ödeme puanı veya depo sınırlaması gibi şeyler var. Para çiftliği oyununda böyle bir şey söz konusu değil. Oyunun + larından biriside bu. 

Siteye yatırım yaparsanız yatırdığınız paranın %25 lik tutarı size bonus olarak iade edilir. Örneğin siteye 100 lira yatırım yaparsanız hesabınıza 125Tl olarak gelir.

Son olarak şunu belirtmek isterim yatırım yapmadan kazanmak istiyorum derseniz yeni üye olanlara verilen hediye tavuk bile 1 ayda 21tl kazandırıyor. Ayrıca standart üye iseniz referanslarınızın sattığı yumurta başına 0.01Tl bonus alırsınız.

Bilmeniz gerekenler şimdilik bu kadar. Oyunda kendi kümesinizi kuruyor ve hayvanlarınızdan para kazanıyorsunuz.
Hd Merve

Hd Merve

1 yorum:

  1. gerçekten kazançlı bir yatirim sitesi yatirdigin paranin ayda 3-5 katini aliyorsunuz sadece 100 lira yatirim yaotim aylik gelirim 500 tl birde bu site var ayni ciftlik.im gibi kazandiriyor http://maden.im/ana_sayfa?r=asosyaladam

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.