Subscribe Us

Yeni Haberler
recent

2017 RAMAZAN SAHUR BEDAVA İNTERNET PAKETLERİ

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber Türkiye’nin dev GSM firmaları, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Ramazan ayına özel kullanıcılarına düzenlediği bu cazip fırsat ile daha şimdiden birçok abonesini sevindirmiş ve onların takdirini kazanmış gibi gözüküyor. Bu hamlesi ile birçok abonesinin ramazan ayı boyunca 4.5G deneyimini rahat bir şekilde, fatura tutarlarını düşünmek zorunda kalmadan, ek internet paketleri ile uğraşmak zorunda kalmadan herhangi bir ek ücret ödemek zorunda kalmadan internet kullanımın keyfini çıkartabilmelerine olanak sağlayan dev GSM firmaları müşterilerine verdikleri önemi tekrar gözler önüne seriyorlar. İftar paketleri ile mutlu bir oruçu tamamlayamayacak kimse kalmayacak!
2017 Ramazan ayında bedava internet paketi herkesin dört gözle beklediği bir ayrıcalık olarak yerini yine koruyor. Türkiye’de ki birçok mobil hat kullanıcısının ortak derdi olan, operatör farkı gözetmeksizin tüm mobil kullanıcıların yakındığı yetersiz internet paketlerini, operatör firmaları sürekli onlara özel ücretsiz internet kazanabilecekleri fırsatlar sunarak bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar.
Bu tarz atılımlar yaparak abonelerin biraz da olsa rahat nefes almasına olanak sağlayarak, hem müşterilerine kendilerini önemli hissettiriyorlar, hem de onların takdirini kazanıyorlar.


Turkcell Ramazan Sahur Bedava internet

Sizde sizin hayatınızı kolaştırmak için sunulan bu fırsatları takip ederek, size sunulan tekliflerden ihtiyacınızı karşılamaya yönelik olanı seçip, keyfiniz çıkartabilirsiniz.
Bu kampanyalar ile artık Ramazan ayı boyunca sizde geceleri ücretsiz internetkullanmanın keyfini süreceksiniz ve paketinizden herhangi bir eksilme olmadan veya ek tutarlar ödemek zorunda kalmadan.
Sizde bu 2017 Ramazan ayına özel olarak hazırlanmış cazip ve zengin içerikli ücretsiz internet kampanyalarından faydalanmak için geç kalmayın ve hemen bu fırsatlar dünyasının faydalarından faydalanmaya başlayın.

Turkcell Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası

Sahurda internet keyfi sunan müşteri odaklı şirket abone mobil kullanıcıları için 2 GB interneti ücretsiz olarak sunmuş. Bu bedava internet paketi Ramazan ayı süresince saat 02.00-6.00 saatleri arasında gerçekleşmiş durumda. Bu tarz bir tarifeyi kaçırmayın. Turkcell Ramazan Sahur kampanyası ile sizde kendinize güzel bir sahur keyfi yapabilirsiniz!
Kullanım şartları nelerdir?
Herhangi bir katılım şartı bulunmamakla birlikte faturalı ve faturasız hatlar için geçerliliği vardır.
Nasıl katılırım?
Kampanyaya katılım sms atılarak gerçekleştirilir. Bu mesaj için herhangi bir ücret talep edilmez.
Esaslar
Verilen internet kullanım hakkı yurt içinde geçerlidir.
Kalan internet hakkınız bir sonraki aya devretmez.
Bu fırsatı sadece bir kere kullanabilirsiniz
İnternet hakkınızın %80 ve %100’ünü tükettiğinizde size mesaj atılır.
Ayrıca Turkcell bedava internet makalemizi de okursanız sizin için en uygun ve cazip hediyeler ile ek paketler kazanabilirsiniz.

2017 Vodafone Ramazan Sahur Bedava İnternet Kampanyası

Dev şirket “Yanımda” uygulamasını indiren mobil kullanıcı Vodafone abonelerine Ramazan boyunca 1 GB internet kullanım hakkınını ikram ederek müşterilerine sürprizler yapmaya devam ediyor. Bu fırsatı bir hafta boyunca bütün gün  süresince kullanabilecek müşteriler bu fırsatı kaçırmıyor.


Vodaofone Ramazan Sahur İnternet Paketi

Gece Paketi Kullanım şartları nelerdir?
Herhangi bir şart koşmamaktadır. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek.
Nasıl katılırım?
Kampanyaya katılım uygulamayı indirerek gerçekleştirilir. Uyguluma ücretsiz olarak indirelir. İndirilen uygulamadan internet paketleri bölümünü girerek size armağan edilen bir haftalık internet paketi alınır. Vodafone bedava internet paketi konusunda benzer ücretsiz hediyeler bulabilirsiniz.
Esaslar
Her müşteri birkez bu fırsattan yararlanabilir.
Kalan internet hakkınız bir sonraki aya devretmez.
Internet hakkınızın %80 ve %100’ünü tükettiğinizde size mesaj atılır.
Verilen internet kullanım hakkı yurt içinde geçerlidir.

Türk Telekom Ramazan Bedava İnternet Kampanyası

Firmanın yeni olmasına karşın Avea’yla birleşmesi aslında köklü firma olmasını devam ettiriyor. köklü şirket bu razamanda abone mobil kullanıcılarına birbirninden faydalı fırsatları sunmaya devam edecekmiş gibi gözüküyor. Türk Telekom Ramazan ayı boyunca 02.00-06.00 saatleri arasında kullanıcılarına 500 MB bedava internet kullanma hakkı sunan firma sahur kampanyalarına devam ediyor.


2017 Ramazan Türk Telekom Bedava internet

Kullanım Şartları nelerdir?
Bu fırsattan faydalanmak için herhangi bir katılım şartı bulunmamaktadır. Faturalı ve faturasız aboneler yararlanabilir.
Nasıl katılırım?
Mesaj atılarak kampanyaya katılabilirsiniz. Attığınız mesaj ücretlendirilmez.
Esaslar
Kaçırılmayak bu fırsat yurt içinde internet kullanımlarında güncelliğini korur.
Kullanılmayan internet hakkı kampanya bitiminde devredilmez.
Efsane uygulamaya katılan mobil kullanıcılarının internet paketine sahip olması durumunda; 02:00-06:00 saatleri arasında yapılan internet harcamaları öncelikli olarak sahur internet haklarından düşer.
Hd Merve

Hd Merve

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.